Flatås hyreslägenheter på Homeq.se

Publicerat: 24 februari 2022

Äntligen kan vi meddela att nu ligger samtliga våra hyreslägenheter i etapp 1 på Nymilsgatan i Flatås  uppe på Homeq.se. Det innebär totalt 60 vanliga hyresrätter samt 36 hyreslägenheter reserverade för trivselboende. Regler med mera kring detta finner ni under projektet. Viktigt är att hyressättningen som anges på Homeq skall ses som preliminär då projektet ännu inte är färdigförhandlat med hyresgästföreningen.

Kontraktsskrivning kommer att påbörjas då hyresförhandlingarna är klara, och inflyttning kommer att inledas med start från vecka 28.

Intresset för lägenheterna har varigt väldigt stort, vilket vi är väldigt glad för och vi har nu även påbörjat anvisningarna av dessa till de som anmält sitt intresse.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...