Nordfeldt får ny styrelsemedlem

Publicerat: 15 december 2022

Nordfeldt förstärker med Anette Sand som går in i rollen som ledamot i styrelsen.

Nordfeldt arbetar för att uppföra och förvalta vackra bostäder med social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Visionen är att skapa mångfaldskvarter där människor trivs. Nu går bolaget in i nästa fas och välkomnar Anette Sand som ny ledamot i bolagsstyrelsen.

Vi är väldigt glada över att få in Anettes kompetens i Nordfeldts fortsatta utveckling. Anette har en lång och gedigen erfarenhet av förvaltning, byggprojekt och social hållbarhet. Vi värdesätter hennes stora erfarenhet från Stockholms stad. Vi har nu en stark situation i vårt gemensamt ägda bolag NordLo AB med Bantorget Hyresfastigheter och räknar med att få fler marktilldelningar i Stockholmsregionen,
säger Gunnar Nordfeldt, styrelseordförande och ägare av Nordfeldt.

Anette har haft flera vd-poster både från den privata sidan och allmännyttan. Senast var Anette vd för Stockholmshem. Hon har stor erfarenhet kring bland annat förvaltning, fastighetsutveckling och hållbarhetsfrågor

Det känns verkligen intressant att få gå in i Nordfeldts styrelse. Nordfeldt är ett innovativt företag med stort engagemang i både social och ekologisk hållbarhet, säger Anette Sand. Det är inte bara fina ord utan bolaget genomför verkligen det man säger. Jag hoppas kunna bidra med min långa erfarenhet när det gäller fastighetsförvaltning. Parallellt med det har jag arbetat en hel del med byggprojekt från idé via markanvisningar och projektering till genomförande.

Styrelsen består sedan tidigare av Gunnar Nordfeldt (ordförande), Erik Nordfeldt (ledamot) och John Lindell (vd).

 

Kontakt

John Lindell
070-5498648
John.lindell@nordfeldts.se

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...