Våra fastigheter

SOLKVARTERET, Malmö

Solkvarteret är ett kvarter med höga miljöambitioner och ett flertal mobilitetslösningar för dig som hyresgäst. De 85 hyresrätterna är fördelade på två hus som med sina vinklar skapar en naturlig innergård.

BIKARBONATET, Stockholm

Bikarbonatet ligger 200 meter från Hökarängens tunnelbanestation. Kvarteret består utav fem unika punkthus med totalt 107 hyresrätter.

FLATÅS ALLÉER, Göteborg

Flatås i Göteborg består av två bostadshus med totalt 194 lägenheter, gemensamma sociala utrymmen, takterrass och en integrerad förskola.

SÖDERBY 2:2, Haninge

Söderby ligger i ett lugnt område i Brandbergen med närhet till butiker och restauranger i Brandbergen centrum, Port 73 och Haninge centrum.

FYRKLÖVERN 2, Upplands Väsby

I Upplands Väsby, norr om Stockholm, upprättar vi kvarteret Fyrklövern 2 i klassisk stil. Med en arkitektur som för tankarna till gångstråk i anrika storstäder.

ÅRSTAFÄLTET, Stockholm

Ett trähusprojekt värt att uppmärksamma.Hösten 2017 startade planeringen av 180 bostäder som skall uppföras i trä på Årstafältet i Stockholm.

TRANEBERGSVÄGEN – Traneberg, Stockholm

Traneberg är ett mycket populärt område med storstaden runt hörnet, samt närhet till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice.

VANTÖRSVÄGEN – Herrängen, Stockholm

Herrängen är ett mycket lugnt område mellan Älvsjö och Fruängen. Norr om Herrängens villastad löper Vantörsvägen med en stor oexploaterad remsa längs vägen.

RUSTHÅLLARVÄGEN – Bagarmossen, Stockholm

Hyresrätter.
Bagarmossen är en charmig och välbevarad tunnelbaneförort i södra Stockholm mellan Kärrtorp och Skarpnäck.

RUSTHÅLLARVÄGEN – Bagarmossen, Stockholm

Bostadsrätter.
I charmiga och naturnära Bagarmossen bor du vid tunnelbanans gröna linje som tar dig till T-centralen på drygt en kvart.

EMBLA 2, Malmö

Embla 2 var Nordfeldt Developments första projekt och färdigställdes våren 2017. Projektet, som är beläget i den nya stadsdelen Hyllie utanför Malmö, avyttrades 2019 till Bantorget Hyresbostäder