Pressmeddelande Traneberg

Publicerat: 11 maj 2023

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter

Stockholms stad har beslutat att ge Nordfeldt en markanvisning längs Tranebergsvägen om 52 hyreslägenheter och en lokal inom fastigheten Alvik 1:1 i Alvik. I fastigheten kommer det även inrymmas sex stycken LSS bostäder.

Vi är glada att få förtroendet från Stockholms stad och ser fram emot att utveckla projektet tillsammans med staden. Här vill vi uppföra ett flerbostadshus där intrånget i naturmarken blir så litet som möjligt. Vår förhoppning är att byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028 säger John Lindell vd på Nordfeldts.

Vårt HyggeBo blir ett fint tillskott i Traneberg. Med fokus på ekologisk och social hållbarhet skapar vi trygga och trivsamma hem för alla Alviksbor, säger Mohammed Alguraifi affärsutvecklare på bolaget.

Relaterade nyheter

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...