Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Publicerat: 14 april 2023

– Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att nu kunna säga att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Det är ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus. Vårt koncept, Hyggebo, är så allmännyttigt det kan bli. Att hyresrätten är, och ska vara, tillgänglig för alla, säger John Lindell, vd på Nordfeldts Development AB.

-Vi ser fram emot att få ta del av det Sveriges Allmännytta bidrar med, och på så vis förädla och bli en ännu bättre hyresvärd genom att fortsätta uppföra och förvalta våra bostäder hållbart och långsiktigt, säger John Lindell.

– Det är glädjande att Nordfeldts väljer att ansluta sig till oss. Tillsammans kan vi fortsätta värna och utveckla hyresrätten långsiktigt med bra bostäder för alla, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.

Sveriges Allmännytta representerar 320 medlemmar varav 11 associerade medlemmar som tillsammans äger över 975 000 lägenheter. Detta gör att vi representerar hälften av alla hyresrätter i Sverige.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...