Nordfeldt certifierar sina fastigheter

Publicerat: 14 september 2021

Vi kan inte vara stoltare över att våra fastigheter Flatås i Göteborg och Bikarbonatet i Hökarängen/Stockholm nu är trygghetscertifierade av Stiftelsen Tryggare Sveriges BoTrygg2030. Det här är ytterligare ett kvitto på vårt arbete för trygga kvarter där människor trivs.

För oss på Nordfeldt är du som hyresgäst viktig och vi arbetar dagligen för att du ska trivas och känna dig trygg i ditt hem. För att säkerställa att vi gör rätt insatser har vi i augusti 2021 certifierat oss hos Stiftelsen Tryggare Sverige enligt BoTrygg2030.

Det innebär att en extern partner har gått igenom fastigheterna i Bikarbonatet och bekräftat att fastigheter och miljö uppfyller kraven på ett tryggt område.

Certifikatet är giltigt i två år och hjälper oss vidare i vårt arbete i Bikarbonatet. Du kan läsa mer om certifikatet på https://tryggaresverige.org/

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...