Trivsellokalen i Flatås invigd!

Publicerat: 17 oktober 2021

När hyresgästerna i våra trivsellägenheter flyttade in i Flatås, Göteborg, satte pandemin stopp för umgänge i den tillhörande trivsellokalen. Nu har vi äntligen kunnat öppna upp och självklart gjorde vi det under en festlig invigning med våra boenden! På plats var också vår VD John Lindell och projektchef Michael Schwieler tillsammans med representanter från Göteborgs stad.

På invigningen var det en härlig stämning och ett många hyresgäster från trivsellägenheterna deltog. En av de var Ketty Kangas. Hon har flyttat från sitt radhus i Jokkmokk till trivselboendet i Göteborg för att komma närmare barnen som bor i Tynnered.

– Jag trivs bra här, det är öppna och glada människor. Jag känner mig inte gammal utan lite äldre så då är det bra att vara pensionär, berättade Ketty under invigningen.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...