Pressmeddelande Bagarmossen

Publicerat: 20 november 2023

Nordfeldts erhåller markanvisningar i Bagarmossen om ca 120 bostäder

Vi är mycket stolta över våra senaste markanvisningar i Bagarmossen som tilldelats av Stockholm Stad. Markanvisningen är på tre platser i Bagarmossen om cirka 40 hyresrätter och 80 bostadsrätter i ett barnvänligt och naturnära område. I hyresfastigheten, där vi kommer uppföra vårt unika koncept HyggeBo mini, är snittstorleken på lägenheterna 55 kvm. Genom att bygga större bostäder med fler rum bidrar vi till att minska trångboddheten. I fastigheten inryms även LSS-bostäder och ungdomsbostäder. Bostäderna kommer att uppföras i trä med solceller på taket. Nordfeldts är först i Sverige med att erbjuda maxtak på lön för 10 % av hyresrätterna som får 20 % lägre hyra.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...