Nya hyresgäster flyttar in i Göteborg

Publicerat: 20 januari 2021

Just nu flyttar våra hyresgäster in i hus 2 i Flatås, Göteborg och totalt är ytterligare 96 hyresrätter färdigställda i vårt kvarter. Vi är extra stolta över att åtta utav lägenheterna erbjudas till boende med särskilt stöd, BMSS, som hyrs av Göteborgs stad.

Förutom våra bostadshyresgäster välkomnar vi också förskolan Famngatan 18 till Flatås. Förskolan kommer erbjuda 100 förskoleplatser, uppdelat på fyra avdelningar och med en pedagogisk utemiljö.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...