Lediga lägenheter kvar på Nymilsgatan

Publicerat: 12 oktober 2020

Uthyrningen av den andra och sista etappen i Nordfeldts projekt på Nymilsgatan har pågått sedan augusti, och det finns fortfarande chans att få en av hyresrätterna. Samtliga rabatterade ungdomsbostäderna är uthyrda men det finns fortfarande cirka 20 lägenheter kvar i husen, däribland våra trivselboenden (trygghetsboende för dig som är äldre).

Inflyttningen av den sista etappen kommer påbörjas efter jul- och nyårsledigheterna och beräknas pågå under hela januari 2021.

Du gör din intresseanmälan på Homeq.se.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...