Första hyresgästerna på Nymilsgatan

Publicerat: 6 juli 2020

Nu anländer de första flyttlassen till Nymilsgatan i Flatås.

Under juli månad kommer huset att fyllas av förväntansfulla hyresgäster, och vi på Nordfeldts kommer göra allt vi kan för att detta skall gå så smidigt och smärtfritt som möjligt. Det är förstås en utmaning för oss alla under rådande omständigheter, men om alla hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer kommer det att gå bra.

Samtidigt pågår produktionen av hus 2 för fullt och vi hoppas kunna lägga upp dessa lägenheter på HomeQ i mitten av augusti.

Vi passar samtidigt på att önska er alla en riktigt trevlig sommar

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...