Meny Stäng

Nordfeldt förvärvar fastighet i Brandbergen

Nordfeldt har idag förvärvat fastigheten Söderby 2:2 som ligger i ett mycket attraktivt läge i Brandbergen, Haninge. Fastigheten har en färdig detaljplan som medger uppförande av ett flerbostadshus omfattande ca 80 lägenheter. Livsmedelsbutiken och restaurangen som finns idag kommer att finnas kvar och kommer även fortsättningsvis att drivas av säljarna.

Säljaren är Akan Fastigheter AB och överlåtelsen av fastigheten kommer att ske under året. Efter tillträdet planerar Nordfeldt att utveckla fastigheten till en ekologisk hyresfastighet i enlighet med sitt koncept om en social uthyrningsmodell.

”- Vi är mycket glada över förvärvet av den här fastigheten, vilket är ett bra tillskott till uppbyggnaden av vårt fastighetsbestånd. Vi ser fram emot att utveckla och långsiktigt förvalta en attraktiv bostadsfastighet i ett område med en intressant och bra utveckling. Det är också mycket positivt att fastigheten kommer innehålla viktiga verksamhetslokaler för området”, säger John Lindell, vd på Nordfeldt.”

 

För mer information kontakta

John Lindell

vd

john.lindell@nordfeldts.se