Nordfeldt stödjer Världens Barn

Publicerat: 28 oktober 2020

Många barn lever i utsatthet trots att alla borde ha rätt till hälsa, skola och trygghet. Tyvärr är verkligheten den att barn drabbas först och värst när det händer något, oavsett om det handlar om krig, sjukdomar eller extrem fattigdom. En organisation som jobbar för att motverka dem effekterna är Världens Barn som varje år genomför och stödjer ett stort antal projekt runt om i världen för att stärka barns rättigheter och möjligheter till en framtid. Det kan handla om projekt som förebygger att barn tvingas till flykt och ger stöd till de som befinner sig i svårt utsatta situationer.

I år har vi på Nordfeldt valt att stötta arbetet som Världens Barn gör och det är vi väldigt stolta för. För oss är det sociala ansvaret viktigt, både på hemmaplan i våra egna bostadsområden och i vår omvärld.

Vill du veta mer om Världens Barns arbete? Besök www.varldensbarn.se och läs mer om några av deras projekt.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...