John Lindell ny VD på Nordfeldt

Publicerat: 8 mars 2020

Vi är mycket glada att presentera John Lindell som ny VD för Nordfeldt. John har en gedigen erfarenhet inom fastighet både när det gäller projektutveckling och det finansiella. John kommer senast från eget företag där han de senaste åren arbetat som affärsutvecklare för Balder. Innan det har John bland annat arbetat på Jernhusen, Förvaltaren och Sundbybergs stadshus AB.

”Inom Nordfeldts är vi oerhört glada att John vill komma och leda oss in i en spännande framtid. Johns breda, långa erfarenhet av utveckling av samhällsviktiga kommersiella projekt där krav på en stor affärsmässighet har krävts samt med åren på Förvaltaren i Sundbyberg och Sundbybergs stadshus AB har John även en djup kännedom om hur de kommunala processerna fungerar. Denna breda kunskapsbas tillför bolaget stora möjligheter att långsiktig bli en stark utvecklare av bostäder för alla generationer: Trivselbostäder, Förskolor, Ungdomsbostäder, Äldreboenden och Studentbostäder.  I partner med Bantorget Hyresfastigheter AB strävar vi att bli en betydande samhällsbyggare med ett starkt hållbarhetsfokus”, säger Gunnar Nordfeldt.

”Det känns fantastiskt spännande och roligt att börja på Nordfeldt. Jag är väldigt glad över förtroendet och känner en stor ödmjukhet inför uppdraget att  utveckla Nordfeldt till en betydande aktör på fastighetsmarknaden. Med en stark ägare, långsiktig samarbetspartner genom Bantorget Hyresfastigheter AB, mycket goda kompentenser i bolaget och i styrelsen samt utvecklande av bostäder med hög kvalitet och ett starkt hållbarhetsfokus, är förutsättningarna för Nordfeldt mycket goda”, säger John Lindell.

John börjar senast under maj 2020.

Vid eventuella frågor kontakta styrelseordförande Jeanette Reuterskiöld +46 70-228 03 89.

Nordfeldt -En jordnära revolution – för oss är utveckling inte bara att bygga nytt utan också ansvaret att förädla och förvalta. Vi vill skapa samhällen som får näring från historiens rötter och bygga framtidens bostäder där livet kan gro och generationer mötas.

Med vänlig hälsning

Jeanette Reuterskiöld

Styrelseordförande Gunnar Nordfeldt AB

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...