Nordfeldts och Bantorget Hyresbostäder ingår samarbete

Publicerat: 5 november 2019

Bantorget Hyresbostäder AB och Gunnar Nordfeldts AB har bildat det gemensamt ägda bolaget Nordlo AB för uppförandet av ca 300 hyreslägenheter i Stockholm och Göteborg. Bostäderna skall inom ramen för samarbetsavtalet utvecklas, uppföras och förvaltas via Nordfeldts. Bolaget har för avsikt att genom samarbetet uppföra flertal hyresrättsprojekt runt om i Stockholm, Göteborg och Malmö.

”Samarbetet med Bantorget Hyresbostäder möjliggör en ökad expansionstakt, och ger oss en finansiell styrka för fortsatt expansion. Vår gemensamma syn på att utveckla hållbara hyreslägenheter för generationer nu och framåt utgör plattformen för ett bra samarbete.” säger Gunnar Nordfeldt, VD på Nordfeldts.

“Vi har nu hittat en kompetent och långsiktig partner för utvecklandet av hyresrätter, och samarbetet inom ramen för Nordlo är ett utmärkt komplement till Bantorget Hyresbostäders direkta ägda portfölj av bostadsfastigheter som också har en större geografisk spridning” säger Erik Spernaes, VD på Bantorget Hyresbostäder AB.

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...