Nordfeldt blir ankarbyggherre i södra Stockholm

Publicerat: 29 juni 2021

I juni beslutade exploateringsnämnden i Stockholm stad att markanvisa del av Herrängen 1:1 vid Vantörsvägen till Nordfeldt. Vantörsvägen ligger strax söder om Fruängen och är ett ännu delvis oexploaterat område.

Vi är mycket glada för att Nordfeldt har utsetts till ankarbyggherre som kommer att utveckla området tillsammans med Stockholms stad. Platsens speciella förutsättningar ska vi ta vara på genom att förstärka områdets karaktär och gröna värden, säger John Lindell, vd på Nordfeldt.

Exploateringskontoret anser att Nordfeldt, som en av två byggaktörer, har det bästa förslaget vad gäller såväl det arkitektoniska som det stadsmässiga utvecklingsmöjligheterna.

Här kommer vi erbjuda vårt koncept Hyggebo där vi blandar boendeformer, som trivsellägenheter för 70+ och lägenheter för ungdomar upp till 26 år, för att skapa en social och trivsam granngemenskap, avslutar John Lindel

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...