Nordfeldt förvärvar fastighet i Brandbergen

Publicerat: 28 januari 2021

Nordfeldt har idag förvärvat fastigheten Söderby 2:2 som ligger i ett mycket attraktivt läge i Brandbergen, Haninge. Fastigheten har en färdig detaljplan som medger uppförande av ett flerbostadshus omfattande ca 80 lägenheter. Livsmedelsbutiken och restaurangen som finns idag kommer att finnas kvar och kommer även fortsättningsvis att drivas av säljarna.

Säljaren är Akan Fastigheter AB och överlåtelsen av fastigheten kommer att ske under året. Efter tillträdet planerar Nordfeldt att utveckla fastigheten till en ekologisk hyresfastighet i enlighet med sitt koncept om en social uthyrningsmodell.

”- Vi är mycket glada över förvärvet av den här fastigheten, vilket är ett bra tillskott till uppbyggnaden av vårt fastighetsbestånd. Vi ser fram emot att utveckla och långsiktigt förvalta en attraktiv bostadsfastighet i ett område med en intressant och bra utveckling. Det är också mycket positivt att fastigheten kommer innehålla viktiga verksamhetslokaler för området”, säger John Lindell, vd på Nordfeldt.”

 

För mer information kontakta

John Lindell

vd

john.lindell@nordfeldts.se

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...