Nordfeldt arrangerar spadtag för Solkvarteret i Hyllie

Publicerat: 30 november 2020

Det är nu dags för oss på Nordfeldt att ta det första spadtaget för vårt nya område Solkvarteret i Hyllie, Malmö, som kommer bestå utav 85 hyresrätter. Det vill vi göra på ett corona-vänligt sätt.

Den 8 december klockan 10.00 bjuder vi därför in till ett digitalt spadtag tillsammans med Katrin Stjernfeldt Jammeh (s), kommunstyrelsens ordförande, Malmö stad. Katrin Stjernfeldt Jammeh kommer då presentera Malmö stads stora miljösatsning för hela Hyllie och vi kommer berätta hur vårt projekt bidrar till de höga målen. Vi på Nordfeldt kommer också berätta lite mer om vårt sociala partnerskap, en modell som underlättar för flera att få en bostad och arbete.

Efter presentationen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor. Deltagare på spadtaget är John Lindell, vd Nordfeldt, Cecilia Wallin, utvecklingschef Nordfeldt och Katrin Stjernfeldt Jammeh (s), kommunstyrelsens ordförande Malmö stad.

Är du intresserad av att delta? Hör av dig till Cecilia Wallin, cecilia.wallin@nordfeldts.se

Relaterade nyheter

Pressmeddelande Traneberg

Pressmeddelande Traneberg

Nordfeldts erhåller en direktanvisning i Alvik om drygt 50 lägenheter. Byggstart kan ske under 2026 och ett nytt vackert hus kan stå färdigt under 2028.

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Ny medlem till Sveriges Allmännytta

Nordfeldt Development AB är väldigt stolta över att vi blivit antagna som medlemmar i Sveriges Allmännytta. Ett kvitto på att vi arbetar rätt; hållbart och med hyresgästens trivsel i fokus.

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...