Uthyrningen påbörjas i Hökarängen

Publicerat: 12 oktober 2020

Produktionen av hyreshusen på Saltvägen i Hökarängen går enligt tidsplan och du kan nu göra din intresseanmälan. På bostadsförmedlingens hemsida hittar du Nordfeldts trivsamma lägenheter i storlekarna 32-90 kvm (1–4 RoK). Inflyttningen av de första två husen kommer påbörjas redan vecka 46 2020.

10 lägenheter har vi valt att öronmärka till vårt koncept ungdomsbostäder med rabatterad hyra. På så sätt vill vi bidra till att ungdomar får möjlighet att komma in på bostadsmarknaden. Ungdomslägenheterna är till för dig mellan 18–26 år.

Har du frågor eller funderingar kring projektet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Nordfeldts, kontakt@nordfeldts.se.

Vi ser fram emot din anmälan!

Relaterade nyheter

Möt vår nya kollega Dylan!

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?
Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vi tar vårt ansvar

Vi tar vårt ansvar

Situationen i Ukraina berör oss alla och självklart vill vi ta vårt ansvar. Vi har därför skänkt 250 000 kronor till...

Vi rustar för framtiden!

Vi rustar för framtiden!

Igår flyttade vi från Nacka till Mörby Centrum, Golfvägen 2, i Danderyd. Med vårt nya kontor har vi möjlighet att växa...