Uppsägning av lägenheten

Säga upp kontraktet

För att säga upp din lägenhet behöver vi få en signerad uppsägning ifrån dig. Kontakta oss på Nordfeldt så skickar vi en uppsägningsblankett via digitalt signeringsverktyg som signeras med Bank-ID.

Det är viktigt att det tydligt framgår vad uppsägningen gäller, i det fall du har fler än ett hyreskontrakt hos oss (exempelvis lägenhet eller/och parkeringsplats). Uppsägningstiden på tre (3) månader räknas alltid från aktuella månadens sista dag.

Glöm inte:

  • Att lämna din nya adress och telefonnummer till oss
  • Att anmäla din flytt till Skatteverket
  • Att anmäla din nya adress till dem som skickar post till dig
  • Att säga upp eller flytta din hemförsäkring

Det tar tid att flyttstäda

När du flyttar ut ur din lägenhet ska den vara ren och fin. Tänk på att det tar tid att flyttstäda. Det räcker inte med sista dagen, i alla fall inte om du ska göra jobbet själv! Det är realistiskt att räkna med tre hela dagar för att ta sig igenom alla ytor i en normalstor lägenhet. Om städningen inte är tillräckligt bra gjord, kommer vi att debitera dig kostnaden för att anlita en städfirma.

Cirka en månad efter att du flyttat ut får du din slutfaktura. Fakturan innehåller kostnaden för din förbrukning av el och vatten under din sista månad i lägenheten. (Denna kostnad debiteras alltid med en månads eftersläpning)