SOLKVARTERET, Hyllie Malmö

 

Stöttar globala målen

SOLKVARTERET, Hyllie Malmö

Om området

Hyllie är ett snabbt växande område i Malmö med ett heltäckande serviceutbud runt hörnet. Området blandar arkitektoniska kvarter med grönområden och parker. På gångavstånd finns förskolor, skolor och all tänkbar service. Här hittar du också Emporia galleri med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter når du knutpunkten för kollektivtrafiken som tar dig till Malmö C på 6 minuter, Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn på 30 minuter.

Om kvarteret

Solkvarteret ligger i direkt anslutning till den nyetablerade Hyllie Park och med gångavstånd till Hyllie Station och Emporia. Huskropparna har en igenkännande arkitektur med sin unika grönfärg, de rundade hushörnen och sex ståtliga våningar. Stora delar av taken är täckta med solceller som bidrar till en viktig del av kvarterets totala energibehov.

Solkvarteret är ett kvarter med höga miljöambitioner och flera mobilitetslösningar för dig som hyresgäst. De 85 hyresrätterna är fördelade på två hus som med sina vinklar skapar en naturlig innegård tillsammans med vallen mot Hyllie vattenpark och Hyllie allé som går längs med fastighetsgränsen. Här omges du av grönska och utrymme för att umgås med familj, vänner och dina grannar. Spendera tid vid pergolan, möbelgrupperna eller varför inte på vår fina gräsmatta?

Erbjudande

Här erbjuder vi hyresrätter i olika storlekar med en lugn innergård. I källaren finns ett rymligt cykelgarage med tillhörande cykelverkstad och i anslutning till en ramp som gör cykeln lättillgänglig. För dig som hyresgäst finns även möjlighet till parkering i det intilliggande parkeringshuset, där det också finns tillgång till en bilpool.

Lägenheterna

Lägenheterna är mellan 26–76 kvm fördelade på 1–3 rok. Alla bostäder har vita väggar, genomgående ekparkett och stora fönster som ger ett ljust intryck. Köket är utrustat med bland annat induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. I badrummet har du tillgång till tvättmaskin och torktumlare, i mindre lägenheter finns en kombimaskin av utrymmesskäl. Samtliga lägenheter nås via loftgångar.

Uthyrningsansvarig

Lägenheterna i Solkvarteret förmedlas av Boplats Syd.

 

Boende & hållbarhet

 

Stöttar globala målen