FLATÅS ALLÉER I GÖTEBORG

 

Stöttar globala målen

FLATÅS ALLÉER, Göteborg

Om området

Flatås är ett populärt bostadsområde för den som gillar lugnet och naturen men samtidigt vill ha närhet till innerstaden. I närområdet finns Göteborgs finaste grönområden – Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Med spårvagn eller cykel kommer du på bara några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan med butiker och övrig tänkbar service. Vill du till innerstaden tar du dig dit på ca 15 minuter med spårvagn eller cykel.

Om kvarteret

Flatås allér består utav två bostadshus med totalt 194 hyreslägenheter som förenar social med ekologisk hållbarhet. Med 100 meter till spårvagnshållplatsen och en satsning på olika mobilitetslösningar underlättas de ekologiska miljövalen i vardagen. Skyddad cykelparkering, cykelpool med specialcyklar, cykelgarderober och cykelverkstad finns i huset. Genom en solcellsanläggning på taket tar vi hand om den övervägande delen av fastighetselen. Energilösningarna motsvarar klassificeringen för passivhus.

Erbjudande

Här erbjuder vi sociala gemensamma utrymmen, takterrass och en integrerad förskola. I kvarteret finns ungdomsbostäder, seniorboende (70+) och sk BMSS-lägenheter där olika generationer lever tillsammans i ett område som inbjuder till lugn och ro.

Lägenheterna

I Flatås Alléer hittar du 1-5 rok med en boendeyta på mellan 25-112 kvm. I ljusa lägenheter med genomgående trägolv skapas hem att trivas i. Lägenheterna håller en hög standard med mycket ljusinsläpp. Alla lägenheter är utrustade med induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. I badrummet har du tillgång till tvättmaskin och torktumlare, medan de mindre lägenheterna har en kombimaskin av utrymmesskäl. De flesta lägenheterna har tillgång till balkong eller en större uteplats på bottenplan.

Uthyrningsansvarig

Lägenheterna i Flatås Alléer förmedlas av HomeQ. 

 

Boende & hållbarhet

 

Stöttar globala målen