BIKARBONATET, Hökarängen Stockholm

 

Stöttar globala målen

BIKARBONATET, Hökarängen Stockholm

Om området

I natursköna Hökarängen i Stockholm finns närhet till grönska samtidigt som du med tunnelbanan når centrala Stockholm inom 10 minuter. Runt hörnet finns god service med caféer, restauranger och livsmedelsbutik. För barnfamiljen finns närhet till såväl förskola som skola och lekparker.

I Hökarängens centrum finns ett brett serviceutbud med mataffär, populära Konditorn och Bagarn, restauranger, vårdcentral, apotek och ett flertal butiker. Med en 10 minuters promenad når du Farsta Centrum med ett ännu större utbud av butiker och restauranger.

Om kvarteret

Bikarbonatet ligger 200 meter från Hökarängens tunnelbanestation. Kvarteret består utav fem unika punkthus med totalt 107 hyresrätter. Med husens arkitektoniska utformning skapas en trivsam slinga längst med Saltvägens båge. På den gemensamma uteplatsen finns tillgång till bord och möjlighet att grilla.

Erbjudande

Bikarbonatet erbjuder hyreslägenheter varav 10 av dem är ungdomslägenheter (18-26 år). Dessutom blockförhyr SHIS Bostäder 10 lägenheter.

Lägenheterna

I Bikarbonatet erbjuds lägenheter med en boendeyta på mellan 32-90 kvm fördelat på 1-4 rok. Lägenheterna håller en hög standard med mycket ljusinsläpp. Alla lägenheter är utrustade med glaskeramikhäll, varmluftsugn och diskmaskin. I badrummet har du tillgång till tvättmaskin och torktumlare, i mindre lägenheter finns en kombimaskin av utrymmesskäl. De flesta lägenheterna har också tillgång till balkong eller altan.

Uthyrningsansvarig

Lägenheterna i Bikarbonatet förmedlas av Bostadsförmedlingen.

 

Boende & hållbarhet

 

Stöttar globala målen