Meny Stäng

SÖDERBY 2:2 - Brandbergen, Stockholm

Om projektet

I projektet Söderby 2:2 river vi befintlig fastighet och uppför ett nytt hus med tre huskroppar med ett centralt läge i Brandbergen, Haninge kommun. I ett attraktivt läge skapas 95 hyresrätter med fokus på social och ekologisk hållbarhet. På bottenvåningen kommer nuvarande livsmedelsbutik och pizzeria fortsätta sin verksamhet i samma regi som tidigare.

Område

Söderby 2:2 ligger i ett lugnt område i Brandbergen med närhet till butiker och restauranger i Brandbergen centrum, Port 73 och Handen köpcentrum. Du hittar flera skolor och förskolor inom gångavstånd och har natursköna områden runt hörnet med flera lekplatser. Med tät busstrafik tar du dig smidigt till Gullmarsplan och Handen centrum där du kan ansluta till pendeltåget och bussterminalen. Med en kortare bilfärd tar du dig till populära Tyresta nationalpark.

Projektstatus


Projektfakta


Område: Brandbergen, Stockholm – Söderby 2:2
Antal lägenheter: 95
Status: Byggstart planerad till hösten 2022
Arkitekt: Kod arkitekter


Bygget steg för steg…

Nu tillträder vi i Brandbergen

Igår den 6 april tillträdde vi fastigheten Söderby 2:2 i Brandbergen, Haninge. Nu påbörjar vi utvecklingen av 95 hyresrätter i ett attraktivt läge med fokus…

Nordfeldt förvärvar fastighet i Brandbergen

Nordfeldt har idag förvärvat fastigheten Söderby 2:2 som ligger i ett mycket attraktivt läge i Brandbergen, Haninge. Fastigheten har en färdig detaljplan som medger uppförande av ett flerbostadshus omfattande ca 80 lägenheter.