Meny Stäng

ANDERSTORG, Skellefteå

Om projektet

I centrala Skellefteå, Anderstorg, uppför vi ett kvarter i trä och med hållbarhet i fokus. Fastigheterna kommer att ha solceller och andra innovativa energilösningar för att minska klimatavtrycket.

De cirka 120 lägenheterna kommer erbjuda både hyresrätter och bostadsrätter. I andel hyresrätter kommer det bland annat finnas särskilda ungdomsbostäder för dig mellan 18–26 år och seniorbostäder för dig som är redo att sälja din stora bostad för ett bekvämare boende.

Område

Anderstorg hittar du på södra sidan om Skellefteälven, och är ett lugnt och attraktivt område i en växande stadskärna. Här har du på gångavstånd lekpark, förskola, skola och idrottsplats. I grönområdena kan du njuta av en härlig promenad i solen eller en svettig löprunda. Du har också livsmedelsbutiken runt hörnet. Här ifrån tar du dig smidigt till centrum med såväl cykel, buss eller bil. För dig som gillar friskluften kan du självklart ta en kvarts promenad in till stan.

Projektstatus


Projektfakta


Område: Anderstorg, Skellefteå
Antal lägenheter: ca 120
Status: Byggstart planerad till första halvåret 2023
Arkitekt: Arkitema


Bygget steg för steg…

Nordfeldt vinner markanvisning i Skellefteå

I Skellefteå har behovet av bostäder ökat markant i samband med bland annat Northvolts etablering i kommunen. Idag presenterade Skellefteå kommun Nordfeldt som en av…