Meny Stäng

John Lindell ny VD på Nordfeldt

Vi är mycket glada att presentera John Lindell som ny VD för Nordfeldt. John har en gedigen erfarenhet inom fastighet både när det gäller projektutveckling och det finansiella. John kommer senast från eget företag där han de senaste åren arbetat som affärsutvecklare för Balder. Innan det har John bland annat arbetat på Jernhusen, Förvaltaren och Sundbybergs stadshus AB.

”Inom Nordfeldts är vi oerhört glada att John vill komma och leda oss in i en spännande framtid. Johns breda, långa erfarenhet av utveckling av samhällsviktiga kommersiella projekt där krav på en stor affärsmässighet har krävts samt med åren på Förvaltaren i Sundbyberg och Sundbybergs stadshus AB har John även en djup kännedom om hur de kommunala processerna fungerar. Denna breda kunskapsbas tillför bolaget stora möjligheter att långsiktig bli en stark utvecklare av bostäder för alla generationer: Trivselbostäder, Förskolor, Ungdomsbostäder, Äldreboenden och Studentbostäder.  I partner med Bantorget Hyresfastigheter AB strävar vi att bli en betydande samhällsbyggare med ett starkt hållbarhetsfokus”, säger Gunnar Nordfeldt.

”Det känns fantastiskt spännande och roligt att börja på Nordfeldt. Jag är väldigt glad över förtroendet och känner en stor ödmjukhet inför uppdraget att  utveckla Nordfeldt till en betydande aktör på fastighetsmarknaden. Med en stark ägare, långsiktig samarbetspartner genom Bantorget Hyresfastigheter AB, mycket goda kompentenser i bolaget och i styrelsen samt utvecklande av bostäder med hög kvalitet och ett starkt hållbarhetsfokus, är förutsättningarna för Nordfeldt mycket goda”, säger John Lindell.

John börjar senast under maj 2020.

Vid eventuella frågor kontakta styrelseordförande Jeanette Reuterskiöld +46 70-228 03 89.

Nordfeldt -En jordnära revolution – för oss är utveckling inte bara att bygga nytt utan också ansvaret att förädla och förvalta. Vi vill skapa samhällen som får näring från historiens rötter och bygga framtidens bostäder där livet kan gro och generationer mötas.

Med vänlig hälsning

Jeanette Reuterskiöld

Styrelseordförande Gunnar Nordfeldt AB