Meny Stäng

Nordfeldts utlyser tjänsten Kommersiell Förvaltare (Tillsatt)

Tjänsten är tillsatt – Mer information kommer

Om tjänsten

Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Nordfeldts att arbeta med kommersiell förvaltning. Som förvaltare ansvarar du för den löpande förvaltningen av fastigheterna, innefattande drift och underhåll samt efterlevnaden av myndighetskrav.

Nordfeldts är ett långsiktigt, familjeägt bostadsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar hyresrätter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi vill vara nära våra hyresgäster med en tydlig förståelse för deras behov. Som förvaltare har du en nyckelroll i vår ambition att ha hyresgäster som trivs och att skapa trygga boendemiljöer. Därför ska du som förvaltare, tillsammans med övriga teamet på Nordfeldts, aktivt jobba med förbättringar och utveckling av våra fastigheter. Som kommersiell förvaltare planerar och genomför du underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget. Du samordnar våra hyresgästanpassningar och leder underhållsprojekt. Förvaltarrollen innefattar även ekonomiskt ansvar för fastigheterna, med upprättande av budget, prognosarbete och uppföljning.
Tjänsten erbjuder möjlighet att jobba fritt, ta egna beslut och vara proaktiv och drivande.

Sammanfattningsvis omfattas förvaltaransvaret av:

 • Upphandling av teknisk förvaltning
 • Uppbyggnad av digitala system för modern förvaltning
 • Ansvara för förvaltningen och utvecklingen av fastighetsbeståndet
 • Planera och driva uthyrnings- och underhållsprojekt
 • Nära kontakt med hyresgästerna
 • Förhandlingar med hyresgästföreningen
 • Upprättande och tecknande av hyresavtal
 • Budget- och resultatansvar för ett tilldelat fastighetsbestånd
 • Arbeta aktivt med löpande förbättringar och kostnadsbesparingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning.
 • Några års erfarenhet av arbete som kommersiell fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen.
 • Goda kunskap inom hyresjuridik och byggteknik.
 • Kunskap inom energi och miljö
 • Erfarenhet av upphandlingar och god förhandlingsvana.

Du som söker tjänsten är mål- och resultatinriktad genom personligt engagemang och handlingskraft. Du är prestigelös och affärsmässig och med en stark vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är ett krav. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Vi erbjuder dig

Det händer mycket spännande hos Nordfeldts och i ett växande bolag kommer du få arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med övriga teamet. Vi har idag 300 lägenheter i produktion och kommer växa med ett mål på 1500 lägenheter fram till 2025. Inflyttning av det första projektet sker till sommaren 2020.

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som person och medarbetare då vår företagskultur präglas av professionalitet, prestigelöshet, hållbarhet och nytänkande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering är på vårt kontor Fannys väg 5 i Nacka.Gå gärna in på vår hemsida www.nordfeldts.se och läs om våra pågående projekt.

Ansökan

Skicka din ansökan till jeanette@nordfeldts.se och skriv ”Fastighetsförvaltare Nordfeldts” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag framflyttad till 2019-11-29. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig! Vid frågor är du välkommen att kontakta Jeanette Reuterskiöld, 070-228 03 89.