Meny Stäng

Nordfeldt söker en junior affärsutvecklare (Tjänsten tillsatt)

Vill du vara vår nya stjärna och vara med på vår spännande resa.

Vi är ett vinnande lag och vill att just du ska ansluta dig till oss.

Vill du vara med på vår spännande resa?

Nordfeldt söker en driven junior affärsutvecklare till sitt kontor i Mörby centrum. Du får möjligheten att arbeta och utvecklas i ett familjeföretag som fokuserar på social och ekologisk hållbarhet. Vi arbetar tätt ihop för att nå bästa resultat. Tillsammans blir vi ett vinnande lag. Vi vill att du ska vara med!

Om tjänsten

Du kommer tillsammans med kollegor arbeta när kommuner, primärt med fokus på Storstockholm. Du är en lagspelare som hjälper till att erhålla markanvisningar. Du är en affärsdriven person som gillar utmaningar och tänka nytt. Du gillar affärer, har massa energi och du gillar att utveckla vad vi kan bidra med till kommunen.

Du kommer tillsammans med en medarbetare ta fram vackra och eftertraktade projekt för våra hyresgäster. Du samarbetar med alla i bolaget för att nå bästa resultat. Du kommer att ha många externa kontaktytor tex projektledare på staden. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets huvudkontor i Mörby centrum och du rapporterar till bolagets VD.

Du kommer att lära dig mycket på vägen och träffa många nya kontakter. För rätt person är det här ett mycket roligt, intressant och utvecklande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Medverka till att bygga upp en byggrättsportfölj främst genom markanvisningar i olika kommuner men även genom markförvärv. Det innebär att du kommer att ha en tät kontakt med projektledare inom kommunen och även våra arkitekter
  • Söka byggbar mark för kommande hyresrätts- och bostadsrättsprojekt.

Profil

  • Ekonomi- eller Civilingenjörsexamen eller annan relevant utbildning
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Vårt gäng, som består av fem personer idag, drivs av att utveckla bolaget och tänka utanför boxen. Vi är nyfikna och har en stark laganda.  Det viktigaste är vem du är och att hjärtat sitter på rätt plats.

Om Nordfeldt

Nordfeldts är ett familjeägt bolag som utvecklar och förvaltar för hållbart, ansvarsfullt och långsiktigt ägande med en stark finansiell bas. Genom vårt JV med Bantorgets Hyresbostäder AB (som ägs av LO och sex andra fackförbund) har vi en stark finansiär.

Nordfeldt förvaltar idag 300 lägenheter inkl förskola, LSS-boende, seniorboende och SHIS lägenheter (bosociala lägenheter). Vi har 85 lägenheter under uppförande och byggrätter om ca 700 lägenheter. I Skellefteå kommer vi, med start 2023, att uppföra ett kvarter i trä med innovativa energilösningar. I kvarteret blandar vi hyresrätter med seniorboende, ungdomsbostäder och bostadsrätter. Under 2023 kommer vi även att uppföra ca 95 lägenheter i Brandbergen och 150 lägenheter i Upplands Väsby.

Vår ambition är att få minst 300 nya byggrätter per år genom markanvisningar, främst i Stockholms län men även i andra kommuner såsom Göteborg och Malmö.

Vi vill leverera högkvalitativa bostäder med ett starkt socialt patos.

Vill du höra mer tveka inte att kontakta John Lindell 070-549 86. Skicka in din ansökan snarast till john.lindell@nordfeldts.se, vi arbetar med löpande urval.

 

Ladda ner ansökan i pdf >