Meny Stäng

Nordfeldt söker bovärd till Flatås

Nordfeldt Development är ett relativt nystartat familjeägt fastighetsbolag med fokus på att utveckla, uppföra, äga och förvalta bostäder i främst Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är idag ett företag med ett väl utvecklat socialt hållbarhetstänk kombinerat med ett modernt miljöstrategiarbete.

Bolaget färdigställer inom kort, och som en del av Göteborgs jubileumssatsning BO 2021, sitt första hyresrättsprojekt i Göteborg. Projektet som ligger i Flatås innehåller 2 huskroppar med totalt 194 lägenheter och en integrerad förskola. Av lägenheterna är ett varierande antal dedikerade för ungdomskontrakt, trivselboende och BMSS (boende med särskilt stöd).

Till detta projekt söker vi nu en boendevärd, inledningsvis på halvtid (att diskutera).

Beskrivning av tjänsten

Som boendevärd kommer du att agera som hyresvärdens ansikte utåt. Det är dig de boende kommer att kontakta på plats och bygga upp ett stort förtroende för på sikt. I rollen bovärd lägger vi även vissa sysslor som traditionellt hanteras av en fastighetsskötare. Det innebär bland annat att du ansvarar för inre- och yttre skötsel av fastigheten och på så sätt säkerställer att det första intrycket är bästa möjliga, och att hyresgästerna känner sig väl omhändertagna.

Du kommer att göra dagliga ronderingar i och utanför husen, avhjälpa enklare fel och uträtta mindre reparationer. Du kommer hantera felanmälningar från de boende, och det innebär mottagning, verifiering, hantering av åtgärder och slutligen att stänga ärendena då åtgärden är slutförd.

Förutom kontakter med hyresgästerna kommer du som Bovärd att stå i kontakt med våra samarbetspartners. Det innebär att du skall trivas i en roll som innebär ett stort antal kontaktytor, besitta en god social kompetens och alltid sträva efter att ge den bästa servicen.

Andra åtaganden som kan ingå beroende på tidigare erfarenhet är följande:

  • In- och utflyttningsbesiktning
  • Nyckelhantering
  • Lägenhetsvisning
  • Skriva kontrakt med hyresgästen

Tjänsten, med stationering i vårt fastighetskontor på Nymilsgatan, innebär frihet under ansvar, och du blir med andra ord självgående till stor del. Den chef till vilket du kommer att rapportera är stationerad i Stockholm och kommer månadsvis att befinna sig på plats i Göteborg. Du kommer även att åka till Stockholm på regelbundna personalmöten. B-körkort är meriterande, men inget krav.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har arbetat i liknande roller tidigare, och därmed har god vana att arbeta mot hyresgäster. Relevant utbildning inom området är så klart meriterande.

Du har gärna kunskap inom områden som fastighetsteknik och kan utföra enklare uppdrag inom installationsområdena VVS och styr & övervakning.

Som person är du serviceinriktad, teknikintresserad och har en positiv inställning. Du är social och prestigelös och du trivs i kontakten med olika typer av människor och du tar dig an de varierande uppgifterna med stort engagemang. Andra egenskaper som vi ser som viktiga är att du ärresultatorienterad, kvalitetsmedveten och pålitlig.

Vi kommer i vår utvärdering av kandidater lägga stor vikt på personlighet och tidigare erfarenhet inom området. Vårt fokus ligger alltid på det vi tror är bäst för våra hyresgäster.

 

Låter det intressant och du tror att jobbet skulle passa dig som person är du välkommen att kontakta Michael Schwieler på Nordfeldt Development via formuläret eller michael.schwieler@nordfeldts.se eller via telefon 070-559 52 73

Ser fram emot att höra från dig