Meny Stäng

Möt vår nya kollega Dylan!

Hej Dylan, hur känns det att komma till Nordfeldt?

Det känns efterlängtat och spännande. Min ambition är att få komma hit med det jag kan och bidra till en förvaltning utöver det ordinära. Det känns roligt att få arbeta fram rutiner och processer för hur vi vill förvalta våra fastigheter samtidigt som vi ska vara en revolutionerande fastighetsförvaltare som hyresgästerna vill ha som hyresvärd.

Vad gör samhällsutveckling intressant enligt dig?

Jag skulle säga att det är att kunna påverka, lyfta och ändra ett geografiskt område som vissa definierat som oattraktivt eller otryggt till att uppfattas som det motsatta. För handlar det också om att vara en del av hyresgästernas vardag och bidra till deras boende och område som de bor i, de ska känna sig sedda, trygga och nöjda.

Varifrån kommer det intresset?

Det kommer bland annat från min tidigare arbetsgivare inom allmännyttan där fokus ligger på just samhällsnytta. Det har blivit som en grundpelare att jobba gentemot nöjda hyresgäster, hållbara och trygga bostadsområden och fastigheter.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag spendera väldigt mycket tid med mina barn, det mesta kretsar kring dem. Sen försöker jag träna regelbundet, är gärna ute i naturen och odlar gärna när tillfälle ges. Jag är en väldigt jordnära person som uppskattar det enkla i livet.