Meny Stäng

Logga in som hyresgäst hos Nordfeldt

Här kan du som hyr någon av våra bostäder logga in och se relevant och viktig information om ditt boende.

Lösenordsskyddade inloggningssidor för befintliga hyresgäster

Välj ditt område i listan nedan och klicka på den blå inloggningsknappen. Om du saknar lösenord får du det genom att fylla i kontaktformuläret nedan.


Till ÅRSTAFÄLTETS informationsarkiv

Till NYMILSGATANS informationsarkiv

Till EMBLA 2’s informationsarkiv


Vitsord från befintliga hyresgäster

Här kan du läsa vad andra hyresgäster tycker om att bo i en av Nordfeldts hyresfastigheter. Du kan även själv fylla i formuläret nedan och berätta om dina upplevelser. Vi är mycket intresserade av att höra vad du tycker, i vår ständiga strävan att förbättra vårt utbud och vår service till dig som hyresgäst.


Äntligen!

Jag har hittat mitt drömboende! Min lägenhet har allt jag kan önska och området ligger jättefint med massor av bra service. Jag saknar verkligen ingenting och de gånger jag varit i kontakt med fastighetsägaren har jag fått jättebra bemötande och hjälp. Stort tack till Nordfeldt!!

Magnus Edlund
Embla 2

Bästa läget!

Jag trivs fantastiskt bra både med lägenheten och området. Nordfeldts har varit supertrevliga och hjälpsamma vid all kontakt med dom. Bra med all cykelservice som finns och att det är nära till stationen också. Sen tycker jag det är riktigt bra och miljösmart med solceller på taket.

Anders Holmström
Nymilsgatan, Flatås
Strong Testimonials form submission spinner.

Obligatoriskt

Vad är ditt för- & efternamn?
Vilket bostadsområde bor du i?
En rubrik för ditt vitsord.
Hur upplever du boendet hos oss? - Vad tycker du om Nordfeldt?