Meny Stäng

Gemensamma lokaler

De allra flesta utav oss mår bra när vi träffar och umgås med andra.

Vi vet av erfarenhet att med en ökad gemenskap med våra grannar, ökar också vår trivsel och trygghet. I vårt engagemang att få dig som bor hos oss att trivas satsar vi mycket på gemensamma mötesplatser och lokaler – både inomhus och utomhus.

KontorsHub hemma

Allt fler distansarbetar hemifrån, men långt ifrån alla har goda förutsättningar för ett hemmakontor. KontorsHub hemma är en lösning där vi erbjuder ergonomiska arbetsplatser och en möjlighet att på ett vardagligt sätt växla några ord med grannarna. Lokalen kombineras med en caféverksamhet som skapar förutsättningar för en hemmalik miljö men på en neutral plats.

Trivsellokal

Till vårt koncept Trivselboende (70+) ger vi möjligheten att kunna träffas och umgås med sina jämnåriga grannar. Vi inreder en ombonad lokal dit trivselvärden kommer för att hjälpa till att ordna aktiviteter och möjliggöra idéer som hyresgästerna har.

Sociala utemiljöer

Gården har den senaste tiden blivit en ännu viktigare plats för socialt umgänge. Här skapar vi tilltalande miljöer med olika sittplatser och umgängesytor för olika typer av sällskap. Med vacker förgårdsmark och bänkar vid entréer uppmuntrar vi till samtal mellan grannar och förbipasserande.