EMBLA 2, HYLLIE ALLÉ, MALMÖ – I ÖPPNA LANDSKAP MED NÄRA TILL OMVÄRLDEN

Embla 2 färdigställdes 2017 i Malmös nya stadsdel Hyllie – snart det klimatsmartaste området i Öresundsregionen. Här har du ett stenkast från såväl kontinentalt stadsliv som böljande slätter. Vackra lägenheter, i ett karaktärsfullt hus kring en levande gård. Välkommen till Embla 2.

 • HYRES- LÄGENHETER

 • METER TILL HYLLIE STATION

 • 2 ROK

 • MINUTER TILL MALMÖ CENTRUM

Om fastigheten

Här har vi byggt ljusa och välplanerade ettor, tvåor, treor och fyror med bra standard. Alla lägenheter har rymliga balkonger mot innergården eller uteplatser på entréplan. Fyrororna på femte våningen har stora terrasser.

 

Våra lägenheter har bästa möjliga inomhusmiljö och hög standard. Golvet är ekparkett i kök, vardagsrum och sovrum. I hall och badrum är det klinkergolv. Badrummen är helkaklade och utrustade med vägghängda toaletter, tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskiner. Treorna och fyrorna har badkar, medan ettorna och tvåorna har glasade duschväggar. I köket finns utrustning för källsortering med 4 fraktioner, och plats för mikro i ett av överskåpen. Det är förberett för diskmaskin.

 

Vill du arbeta, studera eller bara surfa snabbt hemifrån? Lägenheterna är utrustade med fiber ända upp i lägenheten.

 

Det ska vara lätt att leva ett hållbart liv i Embla 2. Källsortering i köken och nära till miljöhuset på innergården gör din källsortering enkel och smidig. Vill du odla dina egna grönsaker finns odlingslotter på innergården. Det finns gott om cykelparkeringar och i källaren finns en cykelverkstad med kompressor så att däcken alltid kan vara fyllda.

Huset är välisolerat och energisnålt. Värmen i husen kommer från förnyelsebara energikällor. Solceller kommer att producerar en del av fastighetselen. När du bor hos oss kan du alltid läsa av hur mycket el och varmvatten du använder och påverka din egen förbrukning.

 

Det är nära till kollektivtrafiken: 80 m till närmsta busshållplats och 650 m till Hyllie station där du snabbt kan ta tåget till Malmö, Köpenhamn, Göteborg eller till Kastrup Flygplats. Parkeringsplatser finns att hyra. Dessutom finns laddningsstation för elbil.

 

Alla boende i huset erbjuds att bli medlemmar i en bilpool – ett smidigt sätt att ha tillgång till olika slags bilar och bara betala när du faktiskt behöver köra bil.

 

Innergården

Mötesplatserna inne, ute och nära bostaden är viktiga för trivsel och trygghet. Därför är innergården mellan grannhusen Embla 1 och Embla 2 omsorgsfullt planerad. Det finns sandlåda, gräsmatta med lekutrustning och gunga för barnen. Kring odlingslotterna och en grillplats med bord och stolar finns trivsamma platser att mötas och umgås.

 • FAKTA OM PROJEKTET
 • ORT: MALMÖ

 • OMRÅDE: HYLLIE

 • STATUS: BYGGER

 • TYP: HYRESRÄTTER

 • ANTAL LÄGENHETER: 60 ST

 • ANTAL RUM: 2, 3, 4, 5:OR

 • TILLTRÄDE: NOVEMBER 2016

 • KONTAKT

Embla 2

Hyllie, Malmö, Sweden

Fastigheten.

Station

Malmö Hyllie station, Malmö, Sweden

Tågstation.

Malmömässan

Malmömässan Mässgatan 6, 215 32 Malmö, Sweden

Hyllie – En del av Malmö

Här byggs Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel där landskap och stad möts. En livlig blandstad med färgstark arkitektur som vattentornet, Malmö Arena, köpcentret Emporia och nybyggda Hylliebadet omgivet av en stor öppen park. Söderut breder milsvida öppna landskap ut sig. Tre minuter norrut stannar tåget vid station Triangeln i centrala Malmö. Västerut ligger Kastrup flygplats som tar dig ut i hela världen, eller vidare in till Köpenhamn.